Uw afvoer ontstoppen door een specialist?

Wij helpen u graag verder. Onze loodgieter is snel ter plaatse.
Bel direct! 085 01 39 561

Afvoer ontstoppen

Heeft u last van een verstopte afvoer? Dan wilt u dit probleem uiteraard snel verhelpen. Het kan erg vervelend zijn wanneer het water in uw afvoer nu wegloopt. Uw afvoer ontstoppen is wat u in dit geval dient te doen. Vaak wordt een verstopping veroorzaakt door restafval wat vast is komen te zitten in uw afvoer. Hierbij kunt u proberen zelf uw afvoer te ontstoppen, maar in sommige gevallen is het verstandig om een expert in te schakelen. Wij vertellen u graag meer.

Bel: 085 01 39 561

Zelf uw afvoer ontstoppen?

Wilt u zelf uw afvoer ontstoppen? Kijk dan eerst of de verstopping wordt veroorzaakt door zeep- of haarresten die u gemakkelijk kunt verwijderen. Dit kunt u doen door het putje schoon te maken. Ook kunt u proberen het restafval los te krijgen door gebruik te maken van een ontstopper. Lukt het niet om uw afvoer te ontstoppen? Dan zit het probleem vaak een stuk dieper.

Uw afvoer ontstoppen door een specialist? Wij helpen u graag verder. Onze loodgieter is snel ter plaatse.

Bel: 085 01 39 561

Uw afvoer laten ontstoppen door een expert

Wanneer u te maken heeft met een hardnekkige verstopping raden wij aan om een expert in te schakelen. Deze gaat doelgericht op zoek naar de verstopping. Vervolgens gaat ze expert middels de voor hem of haar beste methode aan de slag om de verstopping op te lossen. Dit kan door met hoge druk water door de afvoer te spuiten.

Ook kan er voor gekozen worden om met een reinigingsveer te werken. Ten slotte komt het ook voor dat de leiding losgeschroefd moet worden zodat deze gereinigd kan worden. Gebruik bij een ernstige verstopping nooit chemische ontstoppingsmiddelen. Deze zijn erg slecht voor het milieu en kunnen daarnaast schade in uw afvoer veroorzaken.

Bel: 085 01 39 561

Hulp nodig bij uw afvoer ontstoppen?

Wij van Loodgietersloket staan graag voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen om uw probleem te bespreken.
Wij denken graag mee en kunnen daarbij een passende oplossing voor u vinden.

Met spoed een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar!