Uw douche ontstoppen door een specialist?

Wij helpen u graag verder. Onze loodgieter is snel ter plaatse.
Bel direct! 085 01 39 561

Douche ontstoppen

Spoelt het water in uw douche niet of nauwelijks weg? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met een verstopte douche. U kunt dit probleem proberen op te lossen door zelf uw douche te ontstoppen, maar in sommige gevallen is het aan te raden om een expert in te schakelen. Zeker wanneer de verstopping diep in de leiding zit. Uw douche ontstoppen kan een lastige klus zijn. Wij vertellen graag meer hierover.

Bel: 085 01 39 561

Zelf uw douche ontstoppen?

Wanneer u zelf uw douche gaat ontstoppen is het goed om eerst te kijken of het probleem zich direct bij het begin van de afvoer voordoet. Kijk daarom eerst of u haar- of zeepresten ziet die u gemakkelijk kunt verwijderen. Hierbij kunt u het putje schoonmaken. Lukt dit niet? Dan kunt u gebruik maken van een ontstopper waarmee u eventueel het vuil los krijgt. Lukt het niet om uw douche op deze manieren te ontstoppen? Dan zit de verstopping waarschijnlijk een stuk dieper.

Wij raden aan om bij een hardnekkige verstopping nooit met chemische ontstoppingsmiddelen te werken. Deze zijn erg slecht voor het milieu en kunnen schade aan uw afvoer veroorzaken.

Uw douche ontstoppen met de hulp van een expert!

Een diepgewortelde verstopping kunt u beter laten oplossen door een expert. Een expert spoort gericht de verstopping in uw douche op, en verhelpt deze zonder onnodig schade aan uw douche aan te richten. Er kan hierbij gekozen worden voor verschillende methoden om de verstopping te verhelpen. Zo kan het restafval verwijderd worden via een reinigingsveer of door met hoge druk water door de afvoer te spuiten. In sommige gevallen dient de leiding losgeschroefd te worden zodat deze vervolgens gereinigd kan worden.

Bel direct! 085 01 39 561

Uw douche ontstoppen met Loodgietersloket.nl

Wij bieden graag een helpende hand wanneer uw douche ontstopt moet worden. U kunt contact met ons opnemen om uw probleem uit te leggen. Wij staan 24/7 voor u klaar en bieden graag een oplossing zodat uw probleem snel verholpen kan worden.

Vakmanschap en uitstekende service

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veelzijdige vakkennis opgebouwd!

24/7 bereikbaar voor spoedklussen

Wij staan 24/7 voor u klaar waardoor u ook met noodgevallen bij ons terecht kunt!

Snel hulp van een vakman bij u in de buurt

Bel direct voor snelle hulp van een vakman bij u in de buurt! Wij staan 24/7 voor u klaar.

Gegarandeerd tevreden

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat wij u een uitstekende service bieden!

Met spoed een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar!