Uw gootsteen ontstoppen door een specialist?

Wij helpen u graag verder. Onze loodgieter is snel ter plaatse.
Bel direct! 085 01 39 561

Gootsteen ontstoppen

Het probleem van een verstopte gootsteen kan erg frustrerend zijn. Wanneer uw gootsteen verstopt is spoelt er geen water meer door. Dit probleem wordt meestal veroorzaakt door restafval wat vast komt te zitten in uw gootsteen. U kunt proberen zelf uw gootsteen te ontstoppen, maar zeker wanneer de oorzaak diep in uw afvoer zit raden wij aan om een expert in te schakelen. Wij vertellen graag meer over uw gootsteen ontstoppen.

Bel: 085 01 39 561

Uw gootsteen ontstoppen met hulp van een expert

Het door een expert laten ontstoppen van uw gootsteen raden wij aan bij een hardnekkige verstopping in uw gootsteen. Een expert spoort de verstopping gericht op en verhelpt deze vervolgens zonder onnodig schade aan te richten aan uw gootsteen.

Uw gootsteen ontstoppen kan op verschillende manieren gedaan worden. De meest gebruikte manier om te ontstoppen is door hoge waterdruk door uw afvoer te spuiten. Andere manieren zijn via een reinigingsveer, door middel van een haak waarmee een prop restafval verwijderd wordt of door de leiding los en schoon te maken.

Bel: 085 01 39 561

Een gootsteen verstopping voorkomen

Wilt u een verstopping in uw gootsteen voorkomen? Wij raden aan om geen chemische ontstoppingsmiddelen te gebruiken wanneer u te maken heeft met een (beginnende) verstopping. Deze chemische middelen zijn erg schadelijk voor het milieu, en kunnen daarnaast schade aan uw afvoer veroorzaken. Wat u wel kunt doen is uw gootsteen regelmatig schoonhouden. Dit doet u door zeep en andere resten te verwijderen. Ook kunt u uw goosteen doorspoelen met soda. Ontstaat er toch een verstopping? Schakel dan professionele hulp in.

Bent u op zoek naar hulp van een expert om uw gootsteen te ontstoppen?

Loodgietersloket helpt u graag. U kunt contact met ons opnemen om het probleem met uw ontstopping uit te leggen.
Wij denken met u mee en bieden graag een oplossing.

Bel direct! 085 01 39 561