Nu een loodgieter nodig om uw lekkage te verhelpen?

Wij helpen u graag verder. Onze loodgieter is snel ter plaatse.
Bel direct! 085 01 39 561

Lekkage

Een lekkage thuis of bijvoorbeeld op werk is iets wat u liever niet wilt meemaken. Een waterlekkage kan veel schade veroorzaken waarbij helaas hoge herstelkosten ontstaan. Wanneer u een lekkage niet direct aanpakt kunnen er schimmels ontstaan die u ziek maken. Wanneer u het idee heeft dat er een lekkage ontstaat, is het van belang om de lekkage snel op te sporen en te verhelpen. Maar hoe herkent u een lekkage? En hoe wordt een lekkage vervolgens verholpen? Wij vertellen meer.

Bel: 085 01 39 561

Hoe herken je een lekkage?

Het komt vaak voor dat mensen een lekkage veel te laat opmerken. Wanneer u een lekkage laat opmerkt en verhelpt ontstaan er schimmelplekken en houtrot. Daarnaast kan het ontzettend gaan stinken en het stucwerk kan afbrokkelen. Een lekkage herkent u vaak aan een kleine vochtplek op bijvoorbeeld de muur in een gebouw. Ook kan een plotseling hogere waterrekening veroorzaakt worden door een waterlekkage. Een lekkage op tijd opsporen en verhelpen is van belang.

Bel: 085 01 39 561

Hoe ontstaan lekkages?

Eigenlijk kunnen we niet direct antwoord geven op hoe lekkages ontstaan. Lekkages kunnen namelijk verschillende oorzaken hebben. Wel ontstaat de helft van alle lekkages door slecht kitwerk. Ook een verstopte dakgoot kan de oorzaak van een lekkage zijn. Daarnaast kunnen ouderdom van materiaal of bepaalde weersomstandigheden een lekkage veroorzaken. Een lekkage voorkomen of in ieder geval beperken doet u door regelmatig en zorgvuldig onderhoud.

Een lekkage verhelpen

Om een lekkage op te sporen heeft u een specialist nodig. Een expert kan een lekkage gericht opsporen, zonder dat er iets gebroken of gesloopt moet worden. Wanneer een lekkage opgespoord is kan deze vervolgens door de specialist verholpen worden.

Het hangt van de soort lekkage af hoe deze vervolgens verholpen wordt. Een leidinglekkage wordt nu eenmaal anders opgelost dan bijvoorbeeld een daklekkage. Heeft u een lekkage die opgespoord en verholpen moet worden? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bel: 085 01 39 561

Professionele hulp bij een lekkage

Loodgietersloket helpt u graag verder. Neem contact met ons op om uw probleem door te spreken. Wij bieden graag een passende oplossing.

Bel direct! 085 01 39 561