Nu een loodgieter nodig of op zoek naar meer informatie?

Wij helpen u graag verder.
Bel direct! 085 01 39 561

Loodgieter

Een goede loodgieter is dé redder in nood bij verstoppingen of lekkages. Iemand die als loodgieter werkt is gespecialiseerd op het gebied van aanleg, onderhoud en reparatie van sanitair in huis of op andere plekken. Naast sanitaire werkzaamheden kunt u een loodgieter ook inschakelen wanneer er iets mis is met bijvoorbeeld uw verwarmingsinstallatie, waterleiding of riolering.

Het woord loodgieter is afgeleid van het gieten van lood. Dit werd vroeger gedaan om loden pijpen te maken die werden gebruikt om huizen waterdicht te maken. Maar wat is een loodgieter precies? En wat doet een loodgieter allemaal? Wij vertellen graag meer.

Bel: 085 01 39 561

Wat is een loodgieter?

Iemand die zichzelf een loodgieter noemt is een vakman of -vrouw die breed inzetbaar is bij aanleg- of reparatiewerkzaamheden in gebouwen. Veel mensen zullen bij een lekkage contact opnemen met een loodgieter. Een lekkage opsporen en vervolgens verhelpen is namelijk typisch loodgieterswerk. Een spoed loodgieter kan een waterlekkage vaak snel verhelpen. Naast een lekkage verhelpen doet een loodgietersbedrijf nog veel meer.

Bel: 085 01 39 561

Wat doet een loodgieter?

Loodgieters bieden onder andere hulp bij het aanleggen, onderhouden of repareren van waterleidingen, sanitair, riolering of verwarmingsinstallaties. Ook kunt u contact met een loodgietersbedrijf opnemen wanneer uw CV-ketel geïnstalleerd of gerepareerd moet worden. Kortom, loodgieterswerk is een breed vakgebied. Vroeg of laat komt iedereen een keer in contact met een loodgieter. Heeft u een loodgieter met spoed nodig? U leest hieronder wat u kunt doen.

Loodgieter spoedservice

Heeft u een spoed loodgieter of een weekend loodgieter nodig? Loodgietersloket helpt u graag verder. Het kan zijn dat u door een vervelende verstopping of een lekkage snel geholpen moet worden. Wij staan als nood loodgieter 24/7 voor u klaar. Ons team van experts en specialisten helpen u graag met de kleinste of grootste problemen op het gebied van lekkages en verstoppingen.

Met spoed een loodgieter nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar!